19 Ekim 2014 Pazar

PARTİZAN BEŞİKTAŞ MAÇI 23 EKİM 2014 - BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA 2014

PARTİZAN BEŞİKTAŞ MAÇI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
UEFA Avrupa Ligi grup maçları tüm hızıyla ve heyecanı ile devam ediyor. UEFA Avrupa Liginde 3. grup maçını oynayacak olan Beşiktaş rakibi Partizan ile karşılaşacak. Avrupa Liginde C grubunda yer alan Beşiktaş'ın rakipleri Partizan, Tottenham ve Asteras takımlarıydı. 

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında Asteras ile 1-1 berabere kalmış ve aynı şekilde Tottenham ile de berabere kalmıştı. Şimdi 3. grup maçını oynayacak olan Beşiktaş Partizan deplasmanından mutlak galibiyet ile dönmek istiyor. 23 Ekimde karşı karşıya gelerek UEFA Avrupa Ligi 3. grup maçını oynayacak olan Beşiktaş, Partizan maçında geçen hafta çıkan olaylar nedeni ile tedirgin olmanın yanı sıra Beşiktaş yönetimi ve futbolcular UEFA dan koruma talep ettiler. 

Beşiktaş taraftarının merakla bekledikleri Patizan Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda gibi sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır. Maçın bitiminde ise Beşiktaş Partizan maçının tüm gollerini önemli anlarını ve özetini bulabilirsiniz.

Partizan Beşiktaş Maçı Bilgileri

Partizan Beşiktaş Maçı Ne Zaman
Partizan Beşiktaş Maçı 23 Ekim 2014 Perşembe Günü
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Partizan Beşiktaş Maçı Saat Kaçta
Partizan Beşiktaş Maçının Saati Türkiye Saati İle 22:05'te

Partizan Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda
Partizan Beşiktaş Maçı Star Tv de 

Partizan Beşiktaş Maçı Hangi Statta
Partizan Beşiktaş Maçı Belgard Partizan Stadında oynanacak



UEFA Avrupa Liginin merakla beklenen Beşiktaş Partizan 3. grup maçı 23 Ekim 2014 Perşembe günü oynanacaktır. Türkiye saati ile 22:05'te başlayacak olan maçı Star Tv canlı olarak ve şifresiz verecektir. 
Partizan Beşiktaş maçının bitiminde maçın önemli anları golleri ve özeti gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 


partizan beşiktaş maçı, partizan beşiktaş maçı bilgileri neler, partizan beşiktaş maçı ne zaman, uefa partizan beşiktaş maçı şifreli mi şifresizmi, partizan beşiktaş maçı şifreli mi olacak, partizan beşiktaş maçı şifresiz izlenecek mi, partizan beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlerim, partizan beşiktaş maçı şifresiz izleme, partizan beşiktaş maçı kaç kaç bitti, partizan beşiktaş maçı skoru kaç, partizan beşiktaş maçı son durum, partizan beşiktaş maçı önemli anları, partizan beşiktaş maçı golleri izle, partizan beşiktaş maçı geniş özeti, beşiktaş partizan maçı ne zaman saat kaçta, beşiktaş partizan maçı hangi kanalda oynayacak, beşiktaş partizan maçı şifreli mi olacak şifresiz mi, beşiktaş partizan maçı kaç kaç bitti, beşiktaş uefa maçı ne zaman, beşiktaş haftaya uefa da kimle oynayacak, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder