19 Ekim 2014 Pazar

GALATASARAY BORUSSİA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

GALATASARAY BORUSSİA DORTMUND MAÇI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Spor sayfamızda spor ile ilgili haberleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Öncelikle Galatasaray taraftarların ve diğer tüm taraftarların merakla bekledikleri şampiyonlar ligi maçları tüm hızıyla devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz olan Galatasaray D grubunda maçlarına devam ediyor. Galatasaray'ın şimdiki maçı ise Alman devi olan Borussia Dortmund takımı ile olacaktır. 

UEFA Şampiyonlar Liginde ilk olarak Türk Telekom Arenada Anderlecht ile karşılaşan Galatasaray berabere kalarak 1 puan sahibi olmuştu. Sonrasında Arsenal ile deplasmanda yaptığı maçta 4-1 yenilerek puan alamayan Galatasaray sıradaki zorlu maçı olan Borussia Dortmund maçında 3 puan almak için çabalayacak. 
Herkesin merak ettiği konu Galatasaray Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta olacağıdır. Galatasaray Borussia Dortmund maçı şifreli mi olacak şifresiz mi olacak konusudur. Yazımızın devamında Galatasaray Borussia Dortmund maçının bilgilerini bulabilirsiniz. 

GALATASARAY B. DORTMUND MAÇI BİLET FİYATLARI>>>

Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Bilgileri


Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman 
Galatasaray Borussia Dortmund Maçı 22 Ekim Çarşamba Günü Oynanacak
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Saat Kaçta
Galatasaray Borussia Dortmund Maçı 21:45'te 

Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Hangi Statta
Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Türk Telekom Arenada Oynanacak

Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda
Galatasaray Borussia Dortmund Maçı Smart Spor ekranlarında olacak



UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunda olan ve grupta şu anda 3. sırada yer alan Galatasaray 22 Ekim Çarşamba akşamı Türk Telekom Arenada Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecekler. 
Maçın heman ardından Galatasaray Borussia Dortmund maçı geniş özeti önemli anları golleri ve skoru gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


galatasaray borussia dortmund maçı, galatasaray borussia dortmund maçı ne zaman, galatasaray borussia dortmund maçı saat kaçta, galatasaray borussia dortmund maçı hangi gün saat kaçta, galatasaray borussia dortmund maçı hangi kanalda olacak, galatasaray borussia dortmund maçı şifreli mi olacak, galatasaray borussia dortmund maçı bilgileri, galatasaray borussia dortmund maçı kaç kaç bitti, galatasaray borussia dortmund maçı hangi statta oynanacak, galatasaray borussia dortmund maçı türkiyede mi olacak, galatasaray borussia dortmund maçı bilet fiyatları, galatasaray borussia dortmund maçı geniş özeti, galatasaray borussia dortmund maçı ne zaman saat kaçta, galatasaray borussia dortmund maçı golleri, galatasaray borussia dortmund maçı hakkında bilgi, galatasaray borussia dortmund maçını hangi kanal verecek, galatasaray borussia dortmund maçını şifresiz veren kanallar hangileri, galatasaray borussia dortmund maçı şifresiz izleme, şifresiz maç izleme,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder