22 Ekim 2014 Çarşamba

HAYAT YOLUNDA DOKTOR ŞAFAK (NUR FETTAHOĞLU) KİMDİR - NUR FETTAHOĞLU KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ BİYOGRAFİSİ

HAYAT YOLUNDA DOKTOR ŞAFAK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D dizileri arasında olan ve kısa sürede oldukça beğenilen Hayat Yolunda dizisi yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Bir grup başarılı doktorun birbirleri tanışıp aynı hastanede çalışmaları ve hayat kurtarmaları ile gelişecek olan Hayat Yolunda dizisi konusu kadar oyuncuları ile de büyük beğeni kazanmıştır.

Kanal D ekranlarında başlayan Hayat Yolunda dizisinin başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Hayat Yolunda dizisi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkatleri çeken Nur Fettahoğlu Hakkında bilgiler paylaşacağız. Hayat Yolunda dizisinde Doktor Şafak karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu hakkında kaç yaşındadır, Hayat Yolunda dizisi doktor Şafak kimdir, Doktor Şafak gerçek adı nedir, Nur Fettahoğlu boyu kilosu yaşı kaç gibi soruların sorulması üzerine merak edilenler yazımızın devamındadır. 

HAYAT YOLUNDA DİZİ OYUNCULARI>>>

Hayat Yolunda Dizisi Doktor Şafak Karakteri Kimdir?

Nur Fettahoğlu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hayat Yolunda dizisinde Doktor Şafak karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu 12 Kasım 1980 yılında 
Almanya'da doğmuştur. Aslen Rize'li olan Nur Fettahoğlu beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğudur. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu’dur. SKY Türk'ün haber spikeri Selvinaz Fettahoğlu ablasıdır. 

Doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan Nur Fettahoğlu, Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti. Bu kısa sürecin ardından dizilere transfer olan Nur Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolü ile hafızalar kazındı. 

2 Ağustos 2008 tarihinde borsacı Murat Aysan'la dünya evine girip Nur Aysan adını aldı. 7 Nisan 2011 tarihinde sesiz sedasız boşandılar.
2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır.
Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde de Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı.
Nur Fettahoğlu, 29 Ekim 2013 tarihinde işadamı Levent Veziroğlu ile evlendi.


Nur Fettahoğlu Rol Aldığı Dizi ve Filmleri

2014 - Hayat Yolunda
2011 - Muhteşem Yüzyıl
2011 - Gişe Memuru
2010 - Kurtlar Vadisi Filistin
2008 - Aşk-ı Memnu
2007 - Gönül Salıncağı
2007 - Benden Baba Olmaz

Nur Fettahoğlu Aldığı Ödüllüer
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2011 - Ayaklı Gazete TV Yıldızları En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Muhteşem Yüzyıl

2012 - Ayaklı Gazete TV Yıldızları En İyi Dönem Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncusu Muhteşem Yüzyıl 
2013 - TUROB Başarılı Türk Dizileri Teşekkür Ödülü Muhteşem Yüzyıl 
2013 - Ayaklı Gazete TV Yıldızları En İyi Dönem Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncusu Muhteşem Yüzyıl



Nur Fettahoğlu Resimleri




hayat yolunda, hayat yolunda dizi oyuncuları kimler, hayat yolunda doktor şafak, hayat yolunda doktorların isimleri, hayat yolunda şafak doktor, hayat yolunda doktor şafak kimdir, hayat yolunda şafak, hayat yolunda doktor şafak kaç yaşında, hayat yolunda doktor şafak gerçekte kim, hayat yolunda doktor şafak gerçek adı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, hayat yolunda doktor şafak resimleri, hayat yolunda doktor şafak biyografi, nur fettahoğlu, nur fettahoğlu kimdir, nur fettahoğlu kaç yaşında, nur fettahoğlu boyu kilosu kaç, nur fettahoğlu biyografi, nur fettahoğlu resimleri, nur fettahoğlu hakkında bilgi, nur fettahoğlu hayat yolunda dizisi, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder